Verwendag

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie wordt de BIBste van het land?

Traditioneel start de Week van de Bibliotheek met de Verwendag en Opendeurdag in Bib De Priool. Dit jaar wordt jouw mening gevraagd om mee te helpen het beleid van de Bib uit te schrijven voor de komende zes jaar. De Bib wil dus graag weten: wat verwacht je van hen, wat wil je nog graag in de Bib beleven? Kortom: hoe ziet jouw droombib er uit?

Droom mee, beschrijf je droombib en win een espressomachine voor jouw bib. Dan kan je bij een lekker koffietje wegdromen bij al jouw volgende bibbezoeken en met jou alle andere Bib-bezoekers.

Meedromen kan op 2 manieren:

Kom het vertellen tijdens de verwen- en opendeurdag van de bib en dit onder een hemel van ‘DUIZEND STERREN EN PLANETEN’ en met heel wat lekkers, jullie aangeboden uit het assortiment van Fair Trade producten en van de Voedselteams. Geniet ondertussen van de prachtige tentoonstelling van ‘AWESOME UNIVERSE’ en laat je meeslepen op een reis door het heelal in het mobiel planetarium .

Je kan ook naar www.bibstevanhetland.be surfen en vertellen waar je over droomt voor jouw bib. Maar liefst van al zien we je natuurlijk op zaterdag 20 oktober in de Bib De Priool en dit doorlopend van 10u00 tot 15u00.

Geef een reactie