Een Hart voor Limburg

Het ECNS engageert zich om het Streekfonds Een Hart voor Limburg te steunen. Dit willen we doen door de prachtige beelden van ‘AWESOME UNIVERSE’ na het project ‘Een MAANd onder de sterren te koop aan te bieden. Deze panelen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en gedrukt door middel van een laser fotografisch proces. Ze zijn gemonteerd op een solide aluminium rug en overtrokken met een glanzende UV-beschermende laag. Van ieder paneel is de grootste lengte 120 cm! Dit maakt van de ongelooflijke mooie beelden een prachtige eyecatcher. U krijgt een unieke kans om deze schitterende beelden een mooie plaats te geven bij u thuis, uw vereniging, organisatie of bedrijf. Binnenkort geven we hier meer informatie over de panelen.

Maar u steunt er dus tegelijk Een Hart voor Limburg mee. Het Streeksfonds hoeft al lang niet meer worden voorgesteld. Reeds jaren zet het zich in om bedrijven, organisaties en verenigingen te engageren. Het Streekfonds lanceert jaarlijks een projectoproep rond een centraal thema en maakt een selectie uit de diverse projecten die worden ingediend. Een project moet steeds een band hebben met Limburg of haar inwoners. De projecten moeten duurzame toekomstkansen bieden. Op die manier geeft Een Hart voor Limburg voor het negende jaar op rij financiële steun aan sociale projecten die zich inzetten om maatschappelijk kwetsbare kinderen meer kansen te geven. In 2012 steunde Een Hart voor Limburg 42 projecten voor een totaalbedrag van 224 323 euro.

Wilt u Een Hart voor Limburg steunen en eigenaar worden van een prachtig beeld, gemaakt ter gelegenheid van ’50 jaar ESO’? Neem dan contact met ons op via info@ecns.be. Wij bezorgen u de nodige informatie over de panelen. Natuurlijk kan u de panelen al komen bewonderen tijdens ‘Een MAANd onder de sterren’.

 

 

Geef een reactie