Workshop Nestkastjes bouwen (editie 2014)

Op 15 februari slaan Natuurpunt Bocholt en het Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde de handen weer in elkaar voor de tweede editie van de workshop ‘nestkastjes bouwen’. Net als vorig jaar doen we dit in de Smeetshoeve (Smeetshofweg 1). Daar ligt weer alles klaar om je eigen vogelhuisje in elkaar te timmeren. Maar je kan het natuurlijk ook verder ‘pimpen’ met tal van leuke materialen. En zo kan je de vogels in tuin weer verder helpen.

Maar we gaan ook nog andere leuke dingen doen natuurlijk. We trekken het Smeetshof in en gaan op zoek naar vogels. Breng dus gerust een verrekijker mee als je die hebt. En we gaan je ook spelenderwijs meer leren over de tuinvogels. De workshop richt zich tot kinderen van 8 tot 12 jaar. Maar ben je jonger en toch handig, dan mag je ook komen natuurlijk.

Heb jij zin om hier aan deel te nemen? Wacht dan niet te lang om je in te schrijven (verplicht). Deelname kost 6 euro, leden van het ECNS betalen 5,40 euro. Heb je een NATUURlijk JONG! Pas, dan betaal je slechts 3 euro. In deze prijs zit je nestkastje, het materiaal om het op te smukken, een drankje en een versnapering. En wie weet hebben we nog wel wat extra’s in petto… Kleed je ook warm aan en doe dit niet met je beste kleren, want bij ons mag je vuil worden! Stuur een mailtje naar info@ecns.be met je naam, voornaam, leeftijd en telefoonnummer van je ouders (in geval van nood). Schrijf het bedrag over op rekeningnummer IBAN: BE89 6100 2448 2285 van het ECNS met de vermelding ‘Workshop nestkastjes bouwen’ en je naam. Je bent pas ingeschreven bij betaling. Je kan natuurlijk ook betalen aan één van de leden van Natuurpunt of het ECNS.

ECNS_Bocholt_Natuurpunt_Workshop_nestkastjes_voor_kinderen

Geef een reactie