Winterkost voor tuinvogels (editie 2014)

De winter staat voor de deur en dan is het ook weer tijd om aan onze gevederde vrienden te denken. Daarom organiseert het Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde de tweede editie van de workshop ‘Winterkost voor tuinvogels’. Ook nu gaan we weer met tal van materialen aan de slag om de tuinvogels deze winter van voedsel te voorzien. Deze workshop richt zich tot kinderen van het basisonderwijs.

Winterkost  voor tuinvogels

We raden je aan om oude kleren aan te trekken. We werken met vet en verf en dan is het niet zo erg als je kleren wat vuil mogen worden. Breng ook wat materialen mee zoals een groot blik, een vierkant tetrabrik (uitgewassen) en een wc-rolletje. Wij voorzien nog andere materialen maar ook het nodige vet, zaad, nootjes…De workshop kost 6 euro. Voor leden van het ECNS is dat 5,4 euro. Heb je een NATUURlijkJONG! Pas van het ECNS, dan betaal je slechts 3 euro. In deze prijs zit een versnapering, een drankje en al de materialen, nodig om je werkjes te vullen en mooi te maken.

Winterkost  voor tuinvogels

Aangezien de inschrijvingen beperkt zijn tot 20 kinderen, vragen wij om op voorhand te betalen. Stort het juiste bedrag op rekening van het ECNS (zie hieronder) met vermelding van je naam, voornaam en leeftijd. Of door cash te betalen aan één van de kernleden. Je bent pas ingeschreven wanneer je hebt betaald. Stuur ook een mailtje naar info@ecns.be met dezelfde gegevens en een telefoonnummer van de ouders. Dit is nodig om jullie op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen of in geval van noodzaak. We verwachten je op 20 december ten laatste om 13u00 aan het oud klooster in Lozen (Rondestraat 41). De workshop eindigt om 16u30. Zorg ook voor warme kledij want we gaan zowel binnen als buiten aan de slag. Overschrijven kan via:

Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde Bocholt – Rekeningnummer: 610-0244822-85 – IBAN: BE89 6100 2448 2285 – BIC: DEUT BE BE – Bank: Deutsche Bank Europe GmbH Belgium Branch

Winterkost voor tuinvogels

Geef een reactie