Eindejaarsaankopen? Ga even langs trooper.be/ecns en steun ons kosteloos bij de oprichting van de sterrenwacht!

Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ? Maak kennis met trooper/ecns. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je de oprichting van de sterrenwacht gratis steunt met je online aankopen, zonder één cent meer te betalen.

Het concept is zo eenvoudig als het briljant is. Wanneer je online aankopen doet, schenkt de winkel van je keuze ons een percentage van je aankoopbedrag. Er zijn geen addertjes onder het gras. Je wordt zelfs op de hoogte gehouden hoeveel je aankopen daadwerkelijk hebben opgebracht voor het ECNS. Wil je zeker nooit vergeten om ons via deze weg te steunen, dan kan je heel gemakkelijk het trooperbotje installeren. Dit is een kleine plug-in die je zal herinneren om via trooper.be/ecns te gaan wanneer je online gaat shoppen. Wij gebruiken het botje al en het werkt super!

We hebben op deze manier op korte tijd reeds meer dan 50 euro binnengehaald. En dat met maar slecht 5 verschillende personen. Als jullie ons allemaal op deze manier steunen tijdens de eindejaarsaankopen, dan hebben we die 5.000 euro in no-time binnen! Lees hier meer over hoe trooper.be/ecns juist werkt.