De Grote Bocholter Picknickzoektocht (editie 2014)

Net als vorig jaar organiseren we ook nu weer de Grote Bocholter picknickzoektocht. Ben je minstens 9 jaar en vind je het leuk om je weg te zoeken aan de hand van tips, foto’s en een gps-toestel? En wil je wel eens een laken uitgooien om een heerlijke picknick te houden? Dan hebben wij de ideale combinatie voor je. Het Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde organiseert op 14 juni namelijk weer deze zoektocht voor avonturiers en lekkerbekken.

Hoe gaan we dat dan combineren? Simpel. Je onderneemt een tocht door Reppel. Dit doe je van punt naar punt met behulp van een GPS. Bij elk punt tracht je een onderdeel van je picknickmand te vergaren. Die is natuurlijk leeg bij de start van je tocht. Je zal dus je best moeten doen, wil je op het einde van je tocht je buikje goed vullen. Ook moet je vragen beantwoorden over natuur, sterrenkunde… Maar geen nood, deze tocht is in groep en onder begeleiding. Kijk hier maar eens voor het verslag van vorig jaar.

Wat heb je nodig die dag? Een fluo hesje om te beginnen, want veiligheid primeert. Een klein rugzakje is ook handig. Onderweg ga je het immers moeten vullen met lekkers. Denk er ook aan om goede wandelschoenen aan te trekken. Ook al is de afstand die je aflegt niet zo ver (maximum 3 km), niets zo vervelend als pijnlijke voeten. [important]Opgelet! Wegens organisatorische redenen zal de zoektocht doorgaan in Lozen in plaats van in Reppel! Dit wil zeggen dat we samen komen aan de kerk van Lozen en dus niet aan die van Reppel![/important]

We beginnen stipt om 09u30, zorg dus dat je op tijd daar bent. De activiteit eindigt ten laatste om 13u30. Wat het weer ook wordt, wij zorgen er voor dat we een beschutte picknickplek hebben. Kriebelt het? Schrijf je snel in via info@ecns.be. Vermeld je naam, voornaam en geboortedatum, net als de naam van je ouders en minstens één telefoonnummer waarop we hen kunnen contacteren.  Deelname bedraagt 6 euro. Leden van het ECNS betalen 5 euro. Heb je een NATUURlijk JONG! pas? Dan betaal je slechts 3 euro én heb je (tot 10 dagen voor de activiteit) voorrang op de inschrijvingen! Het bedrag schrijf je over op onderstaand rekeningnummer. Opgelet, er is een beperking in het aantal deelnemers. Tijdig inschrijven is dus de boodschap. Dit kan tot 9 juni.

Overschrijven via:

Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde
Bocholt
Rekeningnummer: 610-0244822-85
IBAN: BE89 6100 2448 2285
BIC: DEUT BE BE
Bank: Deutsche Bank Europe GmbH Belgium Branch

 

De grote Bocholter picknickzoektocht

De grote Bocholter picknickzoektocht

 

Geef een reactie