1000 maal bedankt!

Onlangs kreeg het ECNS een cheque ter waarde van 500 euro, geschonken door onze hoofdsponsor Vastgoed Rijken. Deze werd uit handen gegeven door Martin Rijken, Wendy Winderix en gedeputeerde voor toerisme Jean-paul Peuskens. De aanleiding voor deze stunt, was een idee van onze hoofdsponsor om duizend ‘vind ik leuks’ bij elkaar sprokkelen via facebook en dit in het kader van ‘fietsen tegen de sterren op’. Onze voorzitter fietste op 8 dagen tijd 1024 km door Nederland. De vele facebookgebruikers volgden hem op de voet via onze website en werden daarbij aangemoedigd om zoveel mogelijk op de ‘vind ik leukknop’ te klikken. En dat deden ze massaal. Er werd meer dan 1300 keer ‘geliked’.

Geld met een doel

Het hele team van het ECNS wil er zich via deze weg nog eens aan houden om iedereen te bedanken die deze sponsoring mogelijk heeft gemaakt. Zowel de facebookgebruikers als onze hoofdsponsor. Het geld zal zeker nuttig besteed worden. Je kan al eens kijken bij onze activiteiten in het rechtermenu waar het zoal voor gebruikt zal worden. Keuze te over…

Gratis tickets Stijn en de sterren

Toch willen we ook onze andere sponsors niet vergeten. Vele kleintjes maken één grote en het is dankzij hun gulle bijdrage dat het ECNS zo’n vliegende start heeft kunnen maken dit jaar. Neem dan ook eens een kijkje op de pagina van onze sponsors. Als je dit doet, maak je ook nog eens kans op een duo ticket voor de voorstelling van ‘Stijn en de sterren’ op 18 oktober. Noteer alle namen van onze sponsors en stuur dit lijstje naar info@ecns.be. En dan bedoelen we ALLE sponsors. Goed lezen is de boodschap dus… Een onschuldige hand zal een winnaar trekken. En mocht je toch naar de voorstelling van Stijn Meuris willen komen, er zijn nog plaatsen.