ECNS nu ook mobiel!

Het laden van de website van het ECNS duurt nog al lang via een mobiel netwerk voor je smartphone, en het kost ook nog eens veel geld. Vanaf vandaag zal dat anders zijn. De website van het ECNS heeft vanaf vandaag namelijk een mobiele interface.

Met de nieuwe mobiele website hopen we de website voor mobiele apparaten gebruiksvriendelijker te maken. Je kan de mobiele versie bezoeken door op je smartphone naar ecns.be te gaan. Let er wel op dat dit enkel geld voor de blog van onze website. Wil je toch de gehele website kunnen bekijken via je smartphone, dan kan dat. Onderaan de mobiele site staat namelijk een schakelaartje waarmee je het mobiele thema uit kan schakelen, als je terug wilt naar de mobiele versie, is het genoeg om naar onder te scrollen er dit schakelaartje weer op AAN te zetten.

WordPress, Twitter, Facebook of gewoon reageren?
Sociale media zijn een groot begrip geworden in de afgelopen jaren. Daarom is het vanaf vandaag mogelijk om reacties achter te laten op deze website. Wat? Dat gaat toch al langer dan vandaag? Ja, inderdaad, je kon al gewoon reageren of een account aanmaken op de site (WordPress) om te reageren. Maar vanaf vandaag kan je ook reageren met behulp van je Twitter en/of Facebook account. Reageren met je gewoon WordPress account of zonder account blijft mogelijk.

Overige aanpassingen
Verder is de website nog voorzien van enkele aanpassingen. Zo is het contact-formulier nu binnen ecns.be zelf verwerkt. Verder hebben we ook nog wat gedaan aan de prestaties van de site, zodat deze nu nog wat sneller werkt.