Sterrendiner met Stijn

Wat zou je ervan vinden om eens te gaan dineren met een BV? Bij ons kan het! Het ECNS organiseert namelijk een sterrendiner met Stijn Meuris.

Ben je misschien fan van zijn muziek? Of wil je de mens in Stijn leren kennen alvorens naar de voorstelling van ‘Stijn en de sterren’ te gaan kijken? Vind je het geweldig om zijn column ‘Beeldspraak’ te lezen in Het Belang Van Limburg? Of wil je gewoon onze vereniging steunen en lijkt het je wel eens wat om met dit manusje van alles te gaan dineren? Reserveer dan zeker een stoel voor het sterrendiner met Stijn in restaurant De Marmiet in Bocholt.

     

Je geniet er van een aperitief en aperitiefhapjes waarbij je kennis kan maken met Stijn. Daarna volgt een driegangen menu met aangepaste wijnen. Stijn zal voor iedere gang aan een andere tafel plaats nemen. Op die manier heeft iedereen de kans om gezellig te tafelen met Stijn. Daarna kan iedereen nog wat nakeuvelen met Stijn. Afsluiten doen we met koffie en zoetigheden.

Let wel, de plaatsen zijn beperkt! Tijdig reserveren is de boodschap. Het sterrendiner met Stijn vindt plaats op 18 oktober 2012 om 17.30 uur. Restaurant De Marmiet ligt midden in het centrum van Bocholt, tegenover de kerk. De kostprijs bedraagt 75 euro. Na het diner gaan we samen met Stijn naar de bibliotheek ‘De Priool’, waar de voorstelling van ‘Stijn en de sterren’ plaats vindt. Mocht je reeds in het bezit zijn van een ticket voor Stijn en de sterren, dan betaal je nog 68 euro. En vergeet niet, je steunt er ook onze vereniging mee!

.

Reserveren kan via info@ecns.be of door te bellen naar 0474/222116 of 0468/112261.

1 reactie

  1. Had het hier toevallig toevallig met een collega over! leuk hoor :)!

Geef een reactie