Slapen onder de sterren

In de nacht van 20 op 21 september organiseert ARK Natuurontwikkeling in het Kempen~Broek “Slapen onder de sterren”. Een bijzondere nachtbelevenis over bushcraft, survivalen, sterren en spannende nachtdieren voor kinderen en hun ouders.

slapen onder de sterren

ARK Natuurontwikkeling organiseert deze nacht vol avontuur voor ouders met hun kinderen. Samenkomst is om 19.30 uur op de parkeerplaats bij Brasserie Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat 28. Gewapend met slaapzak en proviand, dat zelf meegenomen moet worden,  wordt een mooie geschikte plek gezocht voor de overnachting.

Daarna volgt uitleg over Bushcraft: overlevingstechnieken in de wildernis. Ook wordt een nachtelijke wilderniswandeling gemaakt en worden vleermuizen gezocht. Dan wordt het tijd om te gaan kijken naar de sterren en te genieten van de geluiden van de nacht.

Ook het ECNS is van de partij om meer te vertellen over de sterrenhemel die nacht. Zoals steeds stellen we onze telescopen op en laten we je genieten van al het moois.

Zonder tent en in het bos wordt de nacht beleefd op het ritme van de natuur. Slapen met geritsel in de bosjes, ’s morgens wakker worden tijdens zonsopkomst en ontbijten met een vogelconcert. Deze unieke belevenis mag je niet missen. Ontdek met je vader of moeder deze spannende nacht. Deelname is voor iedereen tussen 6 en 13 jaar (en de ouders natuurlijk). Kosten zijn € 15,- per persoon. Leden van het ECNS krijgen 10% korting (krijg je terug van het ECNS). Er is plaats voor 20 personen. Opgeven verplicht, vol is vol. Wil je mee doen? Stuur een mailtje met je gegevens naar info@ecns.be.

Geef een reactie