Natuur-educatieve gezinsactiviteit

Op vraag van Gezinsbond Bocholt organiseert het ECNS tijdens het gezinsfeest van de bond een natuur-educatieve gezinsactiviteit. Zoals beloofd gaan we onze focus dit jaar ook op het thema natuur leggen. Zo zal het hoofdthema die dag over bomen gaan. We gaan je zoals steeds leuke dingen laten doen en beleven. En je steekt er ook nog eens iets van op ook. Deelnemen aan deze activiteit kan enkel indien je je inschrijft voor het gezinsfeest. Dit vindt plaats op 9 maart aanstaande in het Parochiehuis in Bocholt. Het ECNS heeft de eer om het startschot van het gezinsfeest te geven.

Dat gebeurt om 16.00 uur. We nemen je mee naar buiten, waar we weer tal van leuke bezigheden hebben opgesteld. Om 17.30 uur kan je dan aanschuiven voor het pastabuffet dat bestaat uit vier verschillende pastagerechten, broodjes… Om 18.30 uur kan je genieten van het Poppentheater “MOET K(e)UNNEN” met “De Kampioenen”. Ook kan je de tentoonstelling over “gezinsvriendelijke gemeente” bekijken die dag. Die is gemaakt door de leerlingen van het vierde leerjaar en de leden van de gezinsbond.

Volwassenen betalen 14 euro p.p. en kinderen 8 euro p.p. Leden van de gezinsbond betalen respectievelijk 12 en 6 euro p.p. MAAR: ben je lid van het ECNS, dan kan ook jij genieten van het goedkopere tarief! Alweer waar voor je lidkaart van 10 euro! Inschrijven voor het gezinsfeest kan je via Vermeulen Hélène op het nummer 089/47.17.75. Dit moet je doen voor 1 maart. Vermeld je lidmaatschap van het ECNS wanneer je reserveert. Kom zeker langs en laat je zintuigen prikkelen die dag!

Geef een reactie