Drive-in ECNS

Of misschien moeten we zeggen Walk-in ECNS. Want auto’s waren natuurlijk niet toegelaten tijdens de sfeerwandeling in Reppel. Het was alleszins een mooi zicht, dat groot scherm met videobeelden van Jupiter langs de straat.

20

Met 643 wandelaars trok deze editie toch meer volk dan vorig jaar en dat ondanks het slechte weer. Maar vorig jaar telden we tijdens de wandeling dan ook 16 liter neerslag per vierkante meter. Dit jaar hielden we het op 4 liter.

10

Ook nu weer konden de wandelaars een kijkje nemen door de microscoop om te raden wat er onder lag. Dat was deze keer een sprinkhaan. Maar met enkel de grote ogen in beeld was het niet voor iedereen duidelijk. Maar men kon ook een kijkje nemen naar onze nieuwe fotobanners van de planeten van het zonnestelsel. Een planeet ontbrak, maar welke? Het was Mars.

30

18

Ook bij het grote scherm werd een vraag gesteld.

25

Zij die het antwoord wisten konden hun gegevens achterlaten en maken zo kans op een lidmaatschap van het ECNS. De winnaars krijgen in de loop van januari bericht. Als je dus niets hoort, volgend jaar beter!

16

Met deze opstelling hopen we de wandelaars toch weer dat extra te hebben gegeven. Wij hadden de indruk dat jong en oud het leuk vond. Hopelijk mag het volgend jaar nog eens een echt koud en wit winterlandschap zijn dat ons omringd. Met deze sfeerbeelden sluiten wij alvast het jaar af. Op naar een nieuw jaar boordevol edutainment. Schol!!

060331

Meer beelden via www.facebook.com/ECNS1