Workshop raketten lanceren (Editie 2017)

Wat is er leuker dan je eigen waterraket te bouwen en deze te lanceren? Waarschijnlijk nog een hele hoop andere dingen, maar dat het echt wel een plezante bedoeling is, daar twijfelen wij toch niet aan. Daarom dat we dit jaar de eerste workshop ‘waterraketten bouwen en lanceren’ mogen aankondigen. Deze workshop richt zich tot kinderen van het basisonderwijs die het avontuur willen aangaan en zich voluit laten gaan om de mooiste waterraket te maken en daarna een wedstrijdje raketten afschieten wel zien zitten. Gaat jouw raket het hoogst of het verst? Of misschien wel allebei? Kom het uitproberen op zaterdag 20 mei. Denk er wel aan om kleren aan te trekken die vuil en nat mogen worden!

Deelname aan de workshop kost 7 euro. Daarin zitten de materialen, verzekering, een drankje en versnapering… Je kan dit bedrag overschrijven via onderstaand rekeningnummer. Je inschrijving is pas bevestigd bij betaling. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@ecns.be met daarin je naam, voornaam en geboortedatum. Ook vragen we om minstens één telefoonnummer van de ouders door te geven. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

De workshop gaat door van 13u00 tot 16u30 bij het ECNS in de Rondestraat 41 in Lozen.

Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde Bocholt – Rekeningnummer: 610-0244822-85 – IBAN: BE89 6100 2448 2285 – BIC: DEUT BE BE – Bank: Deutsche Bank Europe GmbH Belgium Branch