Workshop nestkastjes bouwen (editie 2017)

Het is een traditie geworden en we konden het dit jaar natuurlijk ook niet laten: de workshop Nestkastjes bouwen. Vorig jaar maakten we nog een mussenhotel. Dit jaar gaan we weer voor een ander model. Welk model dat dat is, moet je zelf komen ontdekken op 25 februari van 13u00 tot 16u30.

We gaan je natuurlijk ook wat meer leren over de vogels in onze tuin. Dat doen we met verrekijkers. Heb je er zelf eentje thuis, dan mag je die gerust meebrengen natuurlijk. Denk er aan om oude kleren aan te doen (ook de jas), want bij ons mag je nu eenmaal vuil worden! We voorzien zoals steeds ook een drankje en een versnapering. Deze workshop richt zich tot kinderen van het basisonderwijs (6-12 jaar) en gaat door bij het ECNS in Lozen (Rondestraat 41).

De workshop kost 7 euro. Hierin zit het nestkastje, knutselmateriaal, drankje en versnapering en verzekering. Inschrijven is verplicht. Je kan dit doen door een mailtje te sturen naar info@ecns.be met je naam, voornaam en geboortedatum, een telefoonnummer van de ouders en het juiste bedrag over te schrijven op onderstaande rekeningnummer. Je bent ingeschreven bij betaling. Wacht niet te lang want de inschrijvingen zijn beperkt.

Educatief Centrum voor Natuur en Sterrenkunde Bocholt – Rekeningnummer: 610-0244822-85 – IBAN: BE89 6100 2448 2285 – BIC: DEUT BE BE – Bank: Deutsche Bank Europe GmbH Belgium Branch