Crowdfunding: Wafels voor Sterren

Vanaf 17 augustus trappen we onze crowdfunding voor de oprichting van de sterrenwacht echt op gang. Het ECNS zal dit en volgend jaar verschillende acties op touw zetten om zo geld bij elkaar te verzamelen dat nodig is voor het aankopen van verschillende telescopen en tal van andere instrumenten.

Met de wafelverkoop ‘Wafels voor Sterren’, willen we niet alleen duidelijk maken dat u bij ons de sterrenhemel kan komen bewonderen, maar ook dat Uzelf voor ons een STER bent wanneer u ons steunt door het kopen van wafels.

We gaan van start met de wafelverkoop op 17 augustus. Dan staan we van 9 tot 17 uur met onze ECNS-mobiel op de parking van ‘De Bierkruier’ (Kapelstraat 10 in Bocholt). Lukt dit niet voor u? Geen probleem. U kan uw bestelling ook doorgeven via info@ecns.be. Wij spreken dan praktisch met u af. Maar u kan ze ook kopen tijdens onze waarnemingsavond ‘Plat op het dak’ op 23 augustus en ervan smullen terwijl we u de sterrenhemel laten bewonderen.

Op 24 augustus zullen we ook nog ergens verschijnen met onze ECNS-mobiel. Meer daarover later.

Een pak wafels van 6 stuks kost 5 euro. Twee pakjes (12 stuks) kosten 8 euro. Een doos (ongeveer 20 stuks) kost 10 euro. Wij danken u alvast voor uw steun. U zal voor ons schitteren als een ster aan de hemel!

Naast de wafelverkoop, kan u ons ook op andere manieren steunen. Kijk zeker eens op onze pagina ‘crowdfunding‘.