Gezonde interesse in de sterrenwacht tijdens de kerstmarkt

Het was eens wat anders, deelnemen aan een kerstmarkt. Na het welkomstdrankje, mocht het ECNS de bezoekers dan ook als eerste verwelkomen. Een telescoop is niet iets wat men verwacht tijdens een overdekte kerstmarkt. Toch hadden we deze opgesteld en dit vooral om de aandacht te vestigen op de oprichting van de sterrenwacht.

En dat is blijkbaar nodig, want na al die tijd weten veel mensen nog steeds niet dat dit (volgend jaar) staat te gebeuren. Wanneer we hen uitleggen dat er op het dak van De Steen een permanente publieke sterrenwacht zal komen, laten de inwoners van Bocholt en omgeving zich echter steeds enthousiast uit. De een ziet er een algemene meerwaarde in, ouders kijken dan weer specifiek naar de mogelijkheden voor hun kinderen, leerkrachten hebben het over het onderwijs. Feit is dat men de meerwaarde ervan inziet. En dat geeft ons moed om verder te werken aan ons project.

En over ons project gesproken, dat kost natuurlijk veel geld. Tijdens de kerstmarkt kon men ons al steunen door het aankopen van verschillende items zoals nestkastjes, mezenbollenhouders, posters… U kan dat nog steeds. We zitten nog niet door onze voorraad heen. Dus als u de vogels deze kerst een warm hart wil toedragen (en ons tegelijk ook natuurlijk), dan kan u nog steeds een kijkje nemen op onze crowdfunding pagina. Laat ons gewoon even weten via info@ecns.be indien u ergens interesse in heeft. U kan als zelfstandige of bedrijf natuurlijk ook voor ons uitgebreid reclamepakket gaan. Wist u trouwens dat uw steun voor altijd zichtbaar zal zijn op de sterrenwacht en de toekomstige website daarvan! Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie over onze sponsorpakketten. Op onze sponsorpagina op deze website kan u alvast kijken wie ons project al gesteund heeft.

Meer foto’s kan u zoals steeds terugvinden op onze Facebookpagina.